Com pots ajudar

Hi ha moltes maneres d’ajudar a l’Isma i al Dani, moltes d’elles molt simples per a tu i molt necessàries per ells:

Col·labora econòmicament

El procés judicial en que es troben immersos l’Isma i el Dani no només els ha privat de la seva llibertat durant setmanes i ha trastocat la seva vida, sinó que a més té grans costos econòmics: advocats, desplaçaments… Només per arribar a ser declarats innocents ja calen milers d’euros.

Tota aportació és benvinguda i tan valuosa com els que dediquen el seu temps a la campanya.

Fes les teves aportacions individuals o col·lectives aquí.

A més, anirem publicant l’estat dels nostres comptes.

Difon el cas

A través de les xarxes socials podem donar la nostra versió del cas, ja que no sempre els mitjans de comunicació són objectius ni ens dediquen tanta atenció com a les institucions que ens acusen.

Estem presents a les següents xarxes socials. Segueix-nos i dona-les a conèixer entre les teves amistats:

Solidaritza’t amb nosaltres públicament

Si ets membre d’una associació, partit polític, sindicat… fes-nos arribar el teu suport i l’afegirem a la llista d’entitats. Publiqueu-lo a la vostra pàgina web, a les xarxes, i feu-lo arribar als vostres socies per donar-ho a conèixer.

Organitza un acte

Pots organizar una xerrada al teu barri, a la teva universitat, o a la teva associació o organització. Contacta amb nosaltres i intentarem venir per explicar en primera persona el cas i respondre a totes les preguntes, perquè volem que se sàpiga el que va passar i a què ens enfrontem.